— KWALITEIT GARANDEERD — Wij staan voor duurzaam schilderwerk

SCHILDERWERK VAN HOGE KWALITEIT

Natuurlijk wil iedere schilder u wijs maken dat zijn schilderwerk van hoge kwaliteit is. Maar hoe bepaal je nu de kwaliteit van schilderwerk? Wat maakt goed schilderwerk goed? In het kort komt het erop neer dat goed schilderwerk jarenlang mooi blijft.

HET RECEPT VOOR GOED SCHILDERWERK

Wat telt is dat de schilder de oppervlakte die geverfd wordt goed reinigt: oude verflagen moet worden verwijderd. Een goede schuurbeurt is ook belangrijk. Daarnaast bepaalt de vochtigheid en temperatuur in een kamer hoe dik de verflaag moet zijn. Er zijn nog een aantal andere factoren. Maar kortgezegd bepaalt de voorbereiding voor de echte schilderbeurt de kwaliteit van het eindresultaat.

KIES VOOR KWALITEIT KIES VOOR Könings

Anno nu,
zijn wij er trots op om ons nog steeds te rekenen tot één van de beste schildersbedrijven in Limburg. Onze schilders zijn jaar op jaar weer verantwoordelijk voor degelijk binnen- en buitenschilderwerk, voor het saneren van houtrot, voor het mooi houden van ramen en kozijnen, voor bedenken van nieuwe interieuren en voor het behangen van menig kinderkamer. Daarnaast helpen wij aspirant schilders het vak meester te worden.