— ONS BEDRIJF — Vakmanschap door traditie

DE GESCHIEDENIS VAN EEN SCHILDERSBEDRIJF

Opgericht in de zestiger jaren,
de woningnood destijds zorgde voor een hausse in de woningbouw. Deze huizen, in rap tempo gebouwd, waren vaak eenvoudig en kaal. Ons schildersbedrijf droeg bij aan de verbetering van de sociale woningbouw uit die tijd. Door het verfraaien van het interieur met zoiets simpels als een decoratief likje verf. Veel van die huizen zijn inmiddels alweer gesloopt. Maar ons bedrijf bestaat nog steeds. En woningcorporaties en hun huurders rekenen wij nog altijd tot onze trouwe klanten.

EEN TRADITIE VOORTGEZET

Schilderen is een vak apart,
ons bedrijf stelt hoge eisen aan haar schilders. Alleen schilders met een vakdiploma en flink wat ervaring komen bij ons aan de kwast. Onze klanten weten dat van ons. Vroeger ging je eerst vele jaren op pad met je mentor voor je jezelf schilder mocht noemen. Wij vinden dat dit nu niet anders hoort te zijn. Ons schilderwerk blijft daarom ook veel langer onderhoudsvrij dan dat van menig ander schildersbedrijf. Simpelweg omdat wij niet bezuinigen op de vakbekwaamheid van onze schilders. Onze schilders zijn immers niet gewone schilders: het zijn meesterschilders.

NOG STEEDS EEN VAN DE BESTE

Anno nu, zijn wij er trots op om ons nog steeds te rekenen tot één van de beste schildersbedrijven in Limburg. Onze schilders zijn jaar op jaar weer verantwoordelijk voor degelijk binnen- en buitenschilderwerk, voor het saneren van houtrot, voor het mooi houden van ramen en kozijnen, voor het bedenken van nieuwe interieuren en voor het behangen van menig kinderkamer. Daarnaast helpen wij aspirant schilders het vak meester worden.

Kwast en roller

ZOMERS WEER, SCHILDERWEER

Schildersbedrijf Könings trakteert u dit voorjaar
en de hele zomer op korting

MEER WETEN